blå sygesikringskort gravid


Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig. Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz.


Husk Det Bla Eu Sygesikringskort

Du skal bestille kortet på borgerdk.

. Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et midlertidigt bevis til Digital Post. Kortet kan bestilles på borgerdk. Det blå EU-sygesikringskort kan være 2-3 uger undervejs fra du har bestilt det.

Det blå EU-sygesikringskort dækker. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling medicin mm.

Det blå EU-sygesikringskort kan ikke erstatte en rejseforsikring. Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved dødsfald. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

Det dækker kun udgifter til nødvendig læge- og hospitalsbehandling på samme vilkår som for borgerne i det land du opholder dig i. - Leveringstiden på kortet er to til tre uger så har man aktuelle rejseplaner er det en god idé at bestille kortet i god tid til hele familien inden. Du kan bestille EU-sygesikringskort hvis du bor i Danmark er statsborger i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz og du er dansk sygesikret.

Du kan også bestille erstatningsblanketten hvis du allerede er i udlandet og har brug for behandling eller skal indlægges på et hospital. Du kan også have ret til kortet i andre tilfælde. Selve det fysiske kort vil du modtage med posten efter cirka 2.

August 2014 skal du ved rejser i EU medbringe Det BLÅ sygesikringskort det gule sygesikringskort gælder kun i. På borgerdk kan du bestille det gratis Blå EU-sygesikringskort. Du skal bestille det blå EU-sygesikringskort online.

Vær opmærksom på at du skal bruge NemID til at logge på. Herefter skal du bestille et nyt. Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Spanien.

Hvor gælder det blå sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort er også nødvendigt hvis du har en kronisk sygdom der kræver behandling når du rejser. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz.

Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. På SOS International kan du anmelde din skade hvis du er på Færøerne eller i Grønland. Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort.

Husk at det blå sygesikringskort kun gælder i 5 år. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort hvis du rejser udenfor Danmar. Blå sygesikringskort gravid Glemt det blå kort.

Kortet sendes til dig med posten og som udgangspunkt modtager du kortet 2-3 uger efter du har bestilt et nyt. Rejser graviditet og forsikring Fra den 1. Det blå kort gælder i EU- EØS-lande og Schweiz.

Det blå sygesikringskort dækker heller ikke udgifter i forbindelse med hjemtransport. Bemærk at det kan tage op til 3 uger før du får kortet. Det blå EU-sygesikringskort er gratis.

Gravid Du kan få brug for det blå EU-sygesikringskort hvis du er gravid og har brug for behandling eller går i fødsel under rejsen. Det blå EU-sygesikringskort er et kort der viser at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land du rejser i. Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Spanien.

Efter du har ansøgt vil du automatisk modtage et midlertidigt sygesikringskort via Digital Post. Viser du det ikke kan du risikere selv at skulle betale alle udgifter til behandling. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein.

Du kan se her hvilke lande der er med i EUEØS. Kortet er gratis og er gyldigt i op til fem år. Men du får en såkaldt erstatningsblanket som bevis for din ret til sygesikring med det samme efter du har bestilt det blå kort.

Bestille blå sygesikringskort Bestilling af det blå sygesikringskort er gratis og foregår digitalt via Borgerdk klik her. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Det blå EU-sygesikringskort dækker kun hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land du opholder dig i.

Uanset hvad er der tale om det samme. Et sygesikringskort der fortæller de lande du rejser i at du har ret til at blive behandlet som de borgere der bor i det pågældende land. Husk på at det blå EU sygesikringskort ikke dækker for udgifter så.

Under ophold i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Du skal i stedet have det blå EU-sygesikringskort med hvis du rejser i EU eller EØS-lande som Norge Island Schweiz og Liechtenstein. Du skal altid vise det blå sygesikringskort inden behandling påbegyndes.

Du kan nemt og enkelt bestille det blå sygesikringskort på borgerdk. På Udenrigsministeriets hjemmeside Rejse til udlandet finder du rejsevejledninger regler om pas visum kæledyr og meget mere. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring kortet dækker basis behandling og ikke mere.


Rejseforsikringer


2


Det Bla Sygesikringskort Alt Hvad Du Behover At Vide Europaeiske Erv


Fame Fringe Chilly Pastor Efficiency Classification Hvordan Daekker Det Bla Sygesikringsbevis Ved Graviditet Vaughanwilliamsfestival Com


Bla Sygesikringskort Og Rejseforsikring Fa 5 Gode Rad Inden Rejsen


Fame Fringe Chilly Pastor Efficiency Classification Hvordan Daekker Det Bla Sygesikringsbevis Ved Graviditet Vaughanwilliamsfestival Com


Har Du Styr Pa Det Bla Eu Sygesikringsbevis Her Er Reglerne Europaeiske Erv


Fame Fringe Chilly Pastor Efficiency Classification Hvordan Daekker Det Bla Sygesikringsbevis Ved Graviditet Vaughanwilliamsfestival Com


Little Mistress Maternity Embellished Yolk Pleated Maxi Dress In Sage Green Asos Pleated Maxi Dress Maternity Dresses Maxi Dress


2


Nyheder Om Rejseforsikringer


Det Bla Sygesikringskort Alt Hvad Du Behover At Vide Europaeiske Erv


Sundhedskort Sydhavnens Laegehus


Det Bla Eu Sygesikringskort


Det Bla Eu Sygesikringskort Oresunddirekt


Det Bla Eu Sygesikringskort Odsherred Kommune


Urmh38v Xoba2m


Sygesikringskort Og Udlandsrejse Laege Michael Bruun


Det Bla Sygesikringskort Hitter Avisen Dk

Related : blå sygesikringskort gravid.